Navigácia

  • Zápis do 1. ročníka ZŠ

    Vážení rodičia predškolákov!

    V tomto ozname nájdete základné informácie o zápise detí do 1. roč. našej školy. Na zápis sa vzťahuje Usmernenie MŠVVaM SR zo dňa 18.3.2024. TU.

    Termín zápisu: štvrtok 18.4.2024 v čase od 12.00 do 17.00

    Spôsob zápisu: prezenčne, individuálnym spôsobom za účasti dieťaťa a jeho zákonných zástupcov

    Forma zápisu: prostredníctvom elektronickej prihlášky, ktorá bude dostupná na webe školy od 1.4.2024 k vyplneniu (prihlášku nie je potrebné tlačiť, tlač zabezpečí škola). Prihláška sa podpisuje obidvoma zákonnými zástupcami dieťaťa. Podpis len jedného zákonného zástupcu je prípustný len v týchto prípadoch:

    • Zadováženie podpisu druhého zákonného zástupcu je spojené s ťažko prekonateľnou prekážkou (tlačivo Čestné vyhlásenie zákonného zástupcu - príloha č. 4 Usmernenia)
    • Zákonní zástupcovia sa dohodli, že všetky písomnosti týkajúce sa výchovy a vzdelávania dieťaťa bude podpisovať len 1 z nich (tlačivo Písomné vyhlásenie - príloha č. 5 Usmernenia).

    Ak nie je možné podať prihlášku elektronicky vopred, prihláška sa vyplní priamo v škole počas zápisu.

    Dokumenty potrebné k zápisu do 1. roč. ZŠ:

    • Rodný list zapisovaného dieťaťa (originál nutný k nahliadnutiu doňho pri zápise)
    • Občianske preukazy zákonných zástupcov dieťaťa
    • 5 € na prvú knihu pre prváka

     

     

     

  • Biblická olympiáda z evanjelického a. v. náboženstva

    Dňa 15.3.2024 sa naši žiaci štvrtého ročníka zúčastnili  online Biblickej olypiády z evanjelického a. v. náboženstva -  seniorálne kolo. Velmi úspešne reprezentovali našu školu: Samko Šimek, ktorý skončil na nádhernom 1. mieste a postupuje do celoslovenského kola a Anička Škarítková, ktorá obsadila krásne 3. miesto. Úspešnými riešiteľmi sú aj Radka Blahová, ktorá získala 4. miesto a Karolko Gába, ktorý získal 5. miesto.

    Blahoželáme!:)

  • Vyhlásenie na 2%

    18. 3. 2024

    Vážení rodičia, priatelia a známi!

    Občianske združenie Rodičia a priatelia školy pri ZŠ s MŠ Turá Lúka vás všetkých oslovuje na možnosť darovania 2% zo zaplatenej dane za kalendárny rok 2023.

    Vyhlásenie na 2% s predpísanými údajmi nášho OZ nájdete na webe školy v sekcii DOKUMENTY

  • Deň otvorených dverí v ZŠ Turá Lúka - 27.3.2024

    Vážení rodičia budúcich prvákov!

    Využite, prosím, možnosť "nakuknúť" do ZŠ v Turej Lúke pri príležitosti Dňa otvorených dverí, ktorý bude v stredu 27.3.2024 od 10.00 do 16.00. Bližšie informácie TU.

     

  • ZŠ_ Karneval

    Do fotogalérie bol pridaný nový album ZŠ_ Karneval.

  • Šaliansky Maťko

    Dňa 28.2.2024 sa v CVČ Myjava uskutočnilo okresné kolo recitačnej súťaže "Šaliansky Maťko". V prednese povestí našu školu úspešne reprezentovala žiačka 4. ročníka Miška Kollárová, ktorá získala 3.miesto.              Blahoželáme!

  • Šach žiakov a žiačok ZŠ

    Vo štvrtok 16. 11. 2023 sa na pôde Centra voľného času Myjava konalo okresné kolo súťaže Šach žiakov a žiačok ZŠ. Zúčastnilo sa ho 15 žiakov zo ZŠ Turá Lúka, ZŠ Viestova, ZŠ Štúrova a Gymnázia Myjava. Našu školu reprezentovali žiaci štvrtého ročníka: Samko Holič a Samko Šimek. Do krajského kola postupuje náš žiak Samko Holičktorý získal spomedzi žiakov krásne 3. miesto. Samko Šimek skončil na peknom 4. mieste. Blahoželáme a  ďakujeme za úspešnú reprezentáciu školy! Samkovi Holičovi držíme palce v krajskom kole!

  • iBobor 2023

    V dňoch 7.11.2023 a 10.11.2023 sa žiaci 2. - 4. ročníka zúčastnili informatickej online súťaže iBobor. Úspešnými riešiteľmi v kategórii "Drobec" : Matúško Krček - žiak 2. ročníka, Matúško Kielkowski - žiak 3. ročníka, Sofinka Majdlenová - žiačka 3. ročníka a v kategórii "Bobrík" žiaci 4. ročníka: Samko Holič, Anička Škarítková, Miška Kollárová, Karolko Gába a Dominik Londák. 

    Srdečne blahoželáme! :)

  • ZŠ_ Deň zdravej výživy

    Do fotogalérie bol pridaný nový album ZŠ_ Deň zdravej výživy.

  • Jedálny lístok na internete

    Jedálny lístok na internete

    Jedálny lístok si môžete pozrieť aj z pohodlia domova. Po kliknutí na menu - Jedálny lístok sa otvorí jedálny lístok pre aktuálny týždeň. Prípadne si môžete v smartfóne nainštalovať aplikáciu, v ktorej je tiež možné ho zobraziť.

Novinky

Kontakt

  • Základná škola s materskou školou Turá Lúka
    Turá Lúka 131, Myjava
  • ZŠ: +421 34 621 4143
    MŠ: +421 34 621 3821
    ŠJ: 0905 432 695

Fotogaléria